Kom i Canvas-form til semesterstart

Skal du ha et emne i Canvas til høsten? Har du lyst til å komme i god Canvas-form til semsterstart? Da kan du ta ett eller flere kurs i løpet av arrangementet Canvas-class 8 og 9. august.

Canvas – UiOs læringsplattform

Fra og med august 2018 er Canvas UiOs læringsplattform. Fronter er ikke lenger i bruk, så nå gjelder det å komme i gang med Canvas. Alle som skal bruke Canvas, har tilbud om grunnopplæring og arbeidsstuer på fakultet eller institutt, men du kan få mer også.

Litt mer dybde og praktisk bruk + ekspertråd

Vi setter opp Canvas-class 8. og 9. august. Hver av dagene har tre kortere kurs, alle med tema fra hvordan du kan bruke Canvas godt og pedagogisk i undervisningen. Vi får besøk av en Canvas-ekspert fra Instructure, firmaet som eier og utvikler Canvas, og han har også selv undervist, så her får vi både tekniske og pedagogiske råd. Om du allerede har vært med på piloteringen, eller om du har tatt grunnkurs og vært med på arbeidsstuer, kan likevel disse kursene passe for deg.

Det vil også være medlemmer i DLM-prosjektets opplæringsteam til stede under kursene som kan svare på UiO-spesifikke spørsmål og problemstillinger.

Se oversikt over kursene i Canvas-class, og meld deg på

Du kan velge om du vil være med på hele dager, eller bare å enkeltkurs.

Publisert 22. juni 2018 17:14 - Sist endret 22. juni 2018 17:25