Aktuelle saker om Vortex fra 2012

Publisert 19. des. 2012 18:45

Stavekontroll ("Did you mean") i fritekstsøk, mulig å skjule hovedbilde i bl.a. artikkel og arrangement, arrangementsliste som er bedre tilpasset utstillinger og et tydeligere skille mellom pågående og avsluttede prosjekter på forskergrupper.

Publisert 12. des. 2012 12:12

Med dette så er de over på det samme ramme- og malverket som resten av nettsidene til UiO, og kan nyte godt av all nyutvikling og forbedringer som gjøres i Vortex.

Publisert 6. des. 2012 19:42

Støtte for mer avansert arbeidsflyt – endringer må godkjennes før publisering, "snillere" lenkesjekk, forbedret forhåndsvisning, publisering når du redigerer lagrer endringer.

Publisert 7. nov. 2012 17:49

Forbedret personsøk – søk etter person basert på emneord, begrens søketreff til enten vitenskapelig ansatte, teknisk-administrativt ansatte eller studenter. Første del av nye dokumentmaler og listinger for emner og emnegrupper.

Publisert 11. okt. 2012 23:35

Kopier, flytt eller slett en nettside når du administrerer den, en rekke forbedringer av brukeropplevelsen i søk samt bedre melding og fullverdig forhåndsvisning i eget vindu av nettsider med usikre elementer.

Publisert 1. okt. 2012 17:00

Enklere å se at du er logget inn, "Logg inn" tar deg ikke til administrasjon, administrer en nettside fra toppen av siden, publikasjoner i Cristin for en enhet, en rekke forbedringer i administrasjonsgrensesnittet.

Publisert 9. aug. 2012 09:43

I tillegg til en rekke feilrettinger, har versjon 3.9 av vortex ny versjon av editoren CK.

Publisert 19. juni 2012 19:16

Automatisk forslag til fornuftige filnavn basert på tittel når du oppretter nye dokumenter og mapper. Første versjon av kontekster – for program og studieretning. En rekke forbedringer knyttet til studieprogrammer og studieretninger.

Publisert 31. mai 2012 16:47

Første versjon av nye maler for studieprogram og studieretning. Ny mappetype for å publisere enkle beskjeder med enkel oppretting. Opplastede filer får automatisk endret navn i tråd med UiOs filnavnkonvensjoner.

Publisert 26. apr. 2012 18:35

«Nytt dokument» tar deg rett til dokumentet etter oppretting. Se totalt antall brutte lenker og tilpass din egen lenkesjekk­rapport ved å inkludere og ekskludere mapper.

Publisert 14. mars 2012 21:13

Ny rapport: Oversikt over brutte lenker, enklere å lagre endringer i redigering, forbedret bilderedigering, enklere redigering av Office-dokumenter og forbedret mappelisting for vanlige mapper.

Publisert 15. feb. 2012 15:33

Tre av universitetets sentre for fremdragende forskning lanserte i dag nye nettsider. Totalt vil 5 SFF-er og ett SFI få nye nettsider i Vortex i løpet av februar/mars.

Publisert 10. feb. 2012 16:32

I dag lanserte Apollon nye nettsider i Vortex.

Publisert 1. feb. 2012 18:57

Rediger og beskjær bilder direkte i nettleseren, vis innhold fra andre mapper med støtte for manuell godkjenning, forbedret webstatistikk på mapper m.m.