Aktuelle saker om Vortex fra 2017

Publisert 4. des. 2017 18:41

Daglig oppdaterte besøkstall og rapporter fra Google Analytics i admingrensesnittet, behold luft når du skrur av venstremeny, direkte lenke til redigering fra visning av en nettside og støtte for Twitter Cards med store bilder.

Publisert 7. sep. 2017 19:17

Innebygd tittel- og filnavnsøk i alle mapper i administrasjonsgrensesnittet, bedre kontroll på nettstedet med rapport over nyopprettet innhold og ingen lenkebrudd i adminmodus når du flytter (eller omdøper) mapper og filer.

Skjermbilde av forsiden til cree.uio.no
Publisert 23. juni 2017 15:56

Tidligere denne uken lanserte CREE nye nettsider i Vortex. CREE er at av Norges forskningssentre på miljøvennlig energi, og er et samarbeid mellom Frisch-senteret, SSB, Tilburg university og Økonomisk institutt på UiO.

Publisert 10. mars 2017 22:14

Visning av publikasjoner fra Cristin på forskningsprosjekter, automatisk retting av lenker når du flytter nettsider og raskere visning av nettsider.