Aktuelt om Vortex i 2018

Publisert 31. mai 2018 10:01

Denne våre og hausten byggjer Høgskolen i Østfold og Høgskolen i Molde nye nettsider med UiO si publiseringsløysing, Vortex.

Publisert 24. mai 2018 10:46

Bli med å test den nye redigeringen i Vortex hvor du ser akkurat hvordan nettsiden du redigerer blir seende ut allerede i redigeringsmodus.

Publisert 30. apr. 2018 21:54

Besøkstall fra Google Analytics på lesebegrenset innhold i admin­grensesnittet, bedre tabellredigering, støtte for å laste opp bilder fra eget skrivebord med «drag and drop» i redigering, egen funksjon for å åpne lenker fra redigering, støtte for direktestrømming og undertekster i ny videospiller.

Publisert 5. feb. 2018 22:42

Pga. et alvorlig sikkerhetshull i Flash, har IT-sikkerhetsgruppen på UiO valgt å fjerne Flash fra alle UiO-driftede datamaskiner. Som en konsekvens av dette, har vi fremskyndet lanseringen av ny videospiller som ikke krever Flash.