Norwegian version of this page

Sophus Bugges hus

Address: Niels Henrik Abels vei 36

Map of Blindern

Google Maps

Open in Google Maps

Opening hours

Getting to Sophus Bugges hus

In the building

Accessibility

The building was renovated in 2017 and has full accessibility.

  • Parking: Four disabled parking spaces by Henrik Wergelands hus, approximately 50 metres northwest of Sophus Bugges hus’ main entrance. The entryway has a roof and no thresholds.
  • Entryway: The building has one main entrance consisting of two doors, one of which is motorized with no thresholds.
  • Lifts: One lift. Inner measurements: 110 x 150 cm
  • Doors: Motorized doors to all lecture rooms.
  • Toilets: Four accessible toilets in the basement.
  • Lecture rooms: Three auditoriums and five seminar rooms with access from the first floor. Motorized door openers in all auditoriums
  • Rest rooms: Room K06 in the basement.

About

Built in:
1960

Address:
Niels Henrik Abels vei 36

Gross area:
5.472 m²

Operations area:
Upper Blindern

Building number:
BL05

 

 

Did you find what you were looking for?
Published July 14, 2016 11:04 AM - Last modified Apr. 20, 2020 2:33 PM