TIK fra A til Å

Velkommen til TIK-senteret!

A

Ansattlunsj - Pauserommet er reservert for ansatte hver dag fra kl 11.45 til 13.00.

B

Bestillinger - Bestillinger som genererer faktura til TIK skal gå gjennom bestillingssystemet. Snakk med administrasjonen for informasjon om bestillinger.

E

Ekspedisjon - TIKs ekspedisjon finner du på kontor 517. De kan hjelpe deg med det du måtte trenge.

H

Hjemmekontor - Er du borte fra kontoret, men skulle gjerne hatt det med deg? Se UiOs veiledning for hvordan få tilgang til kontorpc hjemmefra

Holmenkollstafetten -TIK har eget lag til Holmenkollstafetten, i 2012 kåret til "best forbedringspotensiale" og "fineste T-skjorter" (siste kategori fant vi kanskje på selv). Snakk med Frode eller Tina for deltakelse på laget. Hvert løp avsluttes selvfølgelig med bankett i tights.

K

Kaffe - TIK har kaffemaskin på pauserommet, ansatte har hver sin nøkkel/nøkkelkort til maskinen.

Kjøkkenuke - gjør din plikt! Studenter og ansatte på TIK deler pauserom, og vi deler ansvaret for å holde dette ryddig. Liste over hvem som har kjøkkenuke finner du på tavlen på kjøkkenet. Kjøkkenuke betyr ekstraansvar for å rydde inn og ut av oppvaksmaskinen, litt ekstra blikk mot benker og bord, og evt. noe ekstra til kaffepause på fredag.

Kopirom - finner du ca midt på. Romnr 565. Her står TIKs skrivere og kopimaskin, rekvisitaskap, posthyller og annet som får en kontorhverdag til å gå rundt.

M

Møtemat - Snakk med ekspedisjonen for hjelp til bestilling. Pass på å bestille i god tid, senest tre dager før møtet finner sted.

P

Personpresentasjon på nettsidene. TIK oppfordrer alle ansatte til å presentere seg selv på nettsidene, både i norsk og engelsk versjon. Nettredaktøren på TIK (Lene Angelskår) hjelper deg med opprettelsen av dine sider og kan også bestille time til personfoto med fakultetets fotografer.

Post - Post til deg på TIK adresseres med: TIK Senter for teknologi, innovasjon og kultur, Postboks 1108 Blindern, 0317 Oslo

R

Renhold - Hvert kontor vaskes en dag i uken. Oversikt over dagen som gjelder akkurat ditt kontor finner på på innsiden av dørkarmen.

Rekvisita - finner du på kopirommet. Noe du savner? Ta kontakt med ekspedisjonen

 

Publisert 3. nov. 2015 14:02 - Sist endret 4. sep. 2019 15:58