SAIH-støttespiller

Betalte du SAIH-tierne da du var student? Da bør du bli SAIH-støttespiller nå som du er ansatt ved UiO!

Ung, smilende mann i et columbiansk slum-området, foto: SAIH

I mange land blir ny kunnskap og forskning sett på som en trussel. Studenter og akademikere opplever trusler og overgrep når de engasjerer seg i kampen for demokrati og rettigheter.

Som ansatt ved UiO kan du være med på å bedre deres situasjon ved å støtte SAIHs arbeid for akademisk frihet og retten til utdanning i sørlige Afrika, Latin-Amerika og Asia.

Hvem er SAIH?

SAIH (saih.no) er studenters og akademikeres egen solidaritets- og bistandsorganisasjon. SAIH sitt motto er «utdanning for frigjøring». SAIH støtter i dag 30 organisasjoner i 7 land i Latin-Amerika, det Sørlige Afrika og Asia. I tillegg til langsiktig bistandsarbeid jobber de med politisk påvirkning i Norge og internasjonalt for å bedre rammevilkårene for utdanning og utvikling globalt.

Bli SAIH-støttespiller!

Som SAIH-Støttespiller bidrar du til: 

  • Norges eneste student- og akademikerbaserte bistandsorganisasjon som har 50 års erfaring og et godt partnernettverk innenfor sivilt samfunn og akademia;
  • Langsiktig arbeid der unge mennesker gjennom utdanning kan skape en bedre fremtid;
  • Informasjonskampanjer rettet særlig mot norske studenter og akademikere, samt politisk påvirkningsarbeid i Norge og internasjonalt.

Nyhetsbrev

Som støttespiller kan du abonnere på SAIHs elektroniske nyhetsbrev «SAIH-aktuelt» som sendes ut fire ganger i året. Dette er en ypperlig måte å holde deg oppdatert på alt som skjer i organisasjonen.

Abonnér på «SAIH-aktuelt»
 

Publisert 20. apr. 2015 15:36 - Sist endret 20. nov. 2019 13:53