Kantine

KHM har egen kantine for ansatte i 1. etg. i Frederiks gt. 3. Kantinen er betjent fra 11.00-13.00 mandag til fredag. KHMs egen kokk, Luciano Pietro Mares, serverer nydelig, middelhavsinspirert mat.

Betaling skjer med eget kantinekort som kan fylles opp fra betalingsterminal i kantina. Kantinekort fås ved henvendelse til Luciano Pietro Mares.

Arrangement i kantinen

Lån av kantinen er forbeholdt KHM-ansattes arrangement med relevans til museet som institusjon, som for eksempel

  • Faglige møter og seminarer
  • Disputasmiddag for egne stipendiater

Forespørsel om bestilling og eventuell matservering skal sendes på e-post til Luciano Pietro Mares.

Det er satt en maksgrense på 42 personer per arrangement. Dette på grunn av kapasiteten til kantineansvarlig, men også på grunn av sitteplassene.

Merk at fra kl. 22.00 skal det være vakthold til stede, og dette må bestilles minimum 7 dager i forkant. Kantinen kan disponeres frem til kl. 02.00.

Regler for lån av kantinen

  • Kantinen skal være bestilt og reservert på forhånd per e-post.
  • Lån og bruk av kjøkkenet og utstyr skal avtales på forhånd.
  • Kantinen skal være ryddig og klar for bruke for den neste arbeidsdag etter arrangementet er ferdig.
  • Husk å gi deg god tid å rydde opp og at du har nok personer som kan hjelpe deg! 

Dersom arrangementet innebærer matbestilling skal e-post sendes økonomiavdelingen med kopi til Luciano Pietro Mares og aktuell seksjonsleder med følgende informasjon:

  • Seksjonens stedkode, evt også tiltakskode
  • Navn på ansvarlig person (arrangementet skal være godkjent av seksjonsleder)
  • Antall timer overtid for Luciano Pietro Mares
  • Pris på maten
Publisert 14. jan. 2015 12:44 - Sist endret 17. okt. 2018 09:39