Seniorforeningen

Om foreningen

Bli medlem!

Har du fylt 60 og lyst til å pleie spennende sosial og profesjonell kontakt med kolleger langt utover din formelle tilknytning til UiO?

Kom med innspill!

Har du innspill til arrangementer du har vært med på eller forslag til framtidig program? Da hører vi gjerne fra deg!

Arrangementer

 

Hei alle medlemmer i seniorforeningen

Koronapandemien førte som kjent til at alle arrangementene som var planlagt for våren matte avlyses. Nå er situasjonen noe annerledes, og universitetet er for eksempel åpnet igjen. Styret vil komme sammen i august for å planlegge høstarrangementer, men smittesituasjonen vil selvfølgelig være avgjørende for hva som vil la seg gjennomføre.

Ha en riktig god sommer! Håper vi sees om ikke altfor lenge.

Med hilsen for styret
Else-Lydia Toverud
Fungerende leder

 

Tilbakeblikk

 • dresden-200 Dresden 28. mai - 4. juni 2019

  Tirsdag 28. mai 2019 reiste 44 seniorer med fly fra Gardermoen til Berlin og videre med buss til den gamle kulturbyen Dresden i Sachsen. I februar 1945 ble byen fullstendig ødelagt av brannbomber, som gjengjeldelse for bombingen av byen og katedralen i Coventry i England. I dag er Dresden gjenreist av ruinhaugen og framstår igjen slik man kan tenke seg byen den gang I C Dahl og Henrik Ibsen levde her.

 • sorrento-200x150px Sorrento 30. april - 7. mai 2018

  Lenge før hanen hadde tenkt å gale, møtte 30 morgenfriske seniorer frem på Gardermoen for å rekke første fly til Roma. Reisemålet var Sorrento og den vakre Amalfikysten.

 • klosterenga-200x150px Byvandring fra Galgeberg til Sørenga 14. september 2017

  På en gråværsdag i september møtte 34 medlemmer av Seniorforeningen opp på Galgeberg for å vandre gjennom noen av de eldste delene av Oslo med dyktig guide fra Guide Oslo: de fikk en strålende tur spekket med godbiter fra en by med dype historiske røtter og i spennende utvikling!

 • san-sebastian-kveld-200x150px San Sebastiàn 25.-29. april 2017

  En tidlig morgen sent i april forlot 34 glade seniorer snøkledde Gardermoen for å søke vår og varme i Baskerland. Bli med dem og se hva de opplevde!

Åpne arrangementer ved UiO

i dag juli
10:00, Universitetes aula, Karl Johans gate 47
i dag juli

Hold deg orientert om UiO

Se også

Kontakt

Universitetets seniorforening
Postboks 1048 Blindern
0316 Oslo
Tlf: 22 85 69 18
styret@seniorforeningen.uio.no