Senior: The Book of Mormon - fullbooket!

Den beste musikalen i dette hundreåret, skrev The New York Times etter at gutta bak South Park brakdebuterte med musikalen «The Book of Mormon» på Broadway i 2011. Nå har suksessen landet i Oslo og går også her for fulle hus. Seniorforeningen har reservert 30 billetter. Prisen med rabatt er kr 445. Det gjelder «først til mølla»-prinsippet og påmeldingsfristen er 1. mars. Du er velkommen til å ha med én ledsager.

Fra Broadway-oppsettet til «The Book of Mormon»

Litt om forestillingen

«Eit ateistisk kjærleiksbrev til ein religion, har skaparane av The Book of Mormon kalla musikalen. Intensjonen var aldri å gjøre narr av mormonarane.  Det kunne like gjerne ha handla om ein annan religion.  Dei vaks opp i Colorado, kjente mange mormonarar og dei elska musikalar. Mormonarar er så glade, så det måtte bli ein glad musikal av dette seier dei. Og så har dei jo ein heilt eigen skapelsesberetning. Ein klassisk musikalformel med eit alt anna enn klassisk plot var altså arbeidsformelen. Å finne humor i det fornærmande og likevel gjøre det med varme, er grunnen til at sjølv mormonarkyrkja har femna om musikalen og til og med kjøpt annonsar i programmet.» 

Les mer om forestillingen på nettsidene til Det norske teater.

Pris

Prisen med rabatt er kr 445 per person.

Antall

30 personer

Påmelding

Arrangementet er fullbooket slik at det ikke lenger er mulig å melde seg på.

Informasjon

Styrets representant på arrangementet er Trond Harr. Ved behov for ytterligere informasjon kan han kontaktes på mobil 920 55 303 eller per e-post trond.harr@mn.uio.no.

Arrangør

Seniorforeningen
Publisert 22. jan. 2018 09:56 - Sist endret 6. feb. 2018 10:30