Senior: Peer Gynt med Toralv Maurstad

I denne kritikerroste oppsetningen av Henrik Ibsens Peer Gynt utspiller Peers liv seg i tilbakeblikk, ukronologisk og glimtvis. Toralv Maurstad er mesterlig i rollen som den aldrende Peer. Seniorforeningen har reservert 30 billetter til denne fantastiske teaterforestillingen på Det Norske Teater til rabattert pris på kr 385. Forestillingen varer i to og en halv time og inkluderer én pause. Du er velkommen til å ha med én ledsager. Påmeldingsfrist: 18. januar 2019

Toralv Maurstad gir i denne versjonen av Ibsens storverk liv til den gamle Peer. I sitt siste og endelige oppgjør, er dette en Peer som ser tilbake på det livet han har levd.  Det er som om Peer blar fram og tilbake i sitt eget fotoalbum, der et helt liv blir brettet ut og framkalt. Fram stiger historier, møter og innsikter som blir spilt av et stort ensemble på 14 skuespillere.

Litt om forestillingen

I Det Norske Teatrets oppsetning møter vi den aldrende Peer i Toralv Maurstads skikkelse som ser tilbake på sitt liv. Hendelser fra fortiden dukker opp i minnet, og han spør seg: «Hva har mitt liv vært? Hvem er jeg blitt?» I de ulike opptrinnene møter vi en rekke av teaterets skuespillere i rollen som Peer. Dette er en svært vellykket forestilling hvor den gamle Peer hele tiden er til stede og ser sitt liv passere revy. Dermed understrekes stykkets sentrale spørsmål: Vil Peer bestå knappestøperens prøve?

Les mer om forestillingen og se en trailer på nettsidene til Det Norske Teater.

Pris

Prisen med rabatt er kr 385 per person.

Antall

30 personer

Påmelding

Meld deg på arrangementet

  • Påmeldingsfrist: Fredag 18. januar 2019
  • Foreningen benytter seg av «førstemann til mølla»-prinsippet. Hvis du ikke hører fra foreningen, kan du regne med at din påmelding er i orden. Billetter med betalingsopplysninger vil bli sendt pr. post.
  • Vi ber om at billettene betales til foreningens konto 6094 05 46268 innen 25. januar 2019.

  • Påmeldingen er bindende. Ubenyttede billetter må betales.
  • Arrangementet er åpen for medlemmer som kan ta med seg én ledsager.

Informasjon

Styrets representant på arrangementet er Tone Gedde. Ved behov for ytterligere informasjon kan hun kontaktes på mobil 908 10 518 eller per e-post t.g.gedde@iln.uio.no.

Arrangør

Seniorforeningen
Publisert 8. nov. 2018 11:03 - Sist endret 9. nov. 2018 09:22