UiO i Holmenkollstafetten

UiO ønsker å bli Norges sprekeste universitet, til det trenger vi deg med på laget - bli med å løpe Holmenkollstafetten for UiO!

 

Hvordan går du fram?

Det trengs 15 løpere på hvert lag. Les mer om påmelding her.

Nyttig før løpet

Her finner du nyttig info om starttid, startnumre og ting å huske på på selve løpsdagen.

 

Sosial sammenkomst på løpsdagen

Vi møtes på Frokostkjelleren etter stafetten. Dørene åpner kl 16:30. Det blir servering av pizza, salg av drikke og premieutdeling. Alle løperne er med i trekningen av ulike premier, deriblant en pulsklokke. Påmelding via nettskjema innen 2. mai.

 

Aktuelt

Alle som skal løpe for UiO - se her!

Ved å fylle inn dette skjemaet får du en UiO løpeskjorte fra Craft og mulighet til å vinne premier og delta på sosial sammenkomst på Frokostkjelleren etter stafetten. Hver deltaker i et lag må fylle inn skjemaet.

Motivasjon og trening

Les mer om jogging for alle, trening i arbeidstiden og treningstilbud våren 2018.

 

Etappeguide

Ny etappeguide for 2018, med blant annet integrert løypekart og høydekurve som viser hvilket terreng det er på hver etappe. Etappeguiden er et nyttig verktøy som vi anbefaler at du bruker når du skal forberede deg til din etappe.

Treningsprogrammer

Her finner du treningsprogrammer for alle nivåer, spesialtilpasset for en god YT Holmenkollstafetten-opplevelse. Programmene har oppstart 5. februar:

Påmeldingsfrister og priser

Påmelding før 1. mars: 3350 per lag

Påmelding etter 1. mars: 3850 per lag

Husk å avklare med arbeidsgiver om din enhet dekker påmeldingsavgiften.

Visste du at:

  • Holmenkollstafetten er Norges største friidrettsarrangement
  • 3000 lag og 45 000 løpere deltar
  • Det er flere kvinner enn menn som deltar
  • Stafetten arrangeres av IK Tjalve

Gå til Holmenkollstafettens sider for informasjon om påmelding, etapper, løypekart, treningsprogram og praktisk informasjon.

 

Kåre Svensson fra UiO-BIL (t.v.) leder an felles løping for UiO-ansatte hver torsdag kl 11 fra Blindern Athletica. Foto: Catharina Paulsen.