English version of this page

Kari Bremnes på Sentrum Scene

Kari Bremnes gjør sine eneste Oslo-konserter i år 24. og 25. oktober på Sentrum Scene. Kultur- og velferdsutvalget ved UiO har reservert rabatterte billetter til ståplasser.

Portrett av Kari Bremnes

Kari Bremnes er en av Norges fremste kvinnelige sangere, tekstforfattere og melodiskapere. Foto: Stian Andersen

Program

Bremnes gleder seg stort til å fremføre en knippe nye låter på Sentrum Scene etter en lengre pause i karrieren: - Jeg er forferdelig glad i å spille der, det samme er bandet mitt. Det har blitt et slags konserthjem for oss i Oslo. Salen med det varme, uimotståelige bruset. I mellomtiden skal jeg skrive og hive – og skrive uten å hive. Og i den andre enden blir det til dette rare, fine som kalles konsert, sier hun.

Om artisten

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk - er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Fra det lyseste til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum. Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden.

Kari Bremnes band består av:

  • Børre Flyen: Trommer
  • Petter Unstad: Bass/ vokal
  • Børge Petersen-Øverleir: gitar
  • Bengt E. Hanssen: Tangenter/ vokal
  • Geir Østensjø: lyd

Billetter

Pris: 300 kroner (full pris er 490 kroner)

Merk: Billettene bestilles på Ticketmaster som ikke støtter Internet Explorer. Du må derfor bruke en annen nettleser, f.eks. Chrome, Firefox eller Safari, når du skal bestille billetter.

Bestill billetter til konsert 24. oktober

Bestill billetter til  konsert 25. oktober

Publisert 31. mai 2019 13:33 - Sist endret 2. sep. 2019 11:03