Oslo World: konsert med Sílvia Pérez Cruz

Bildet kan inneholde: kvinne, hår, ansikt, hud, skjønnhet.

Foto: Oslo World

Musikalsk historiefortelling

Den katalanske sangerinnen Sílvia Pérez Cruz har gjort seg kjent i jazz, fado og flamencokretser, og har med årene blitt en bemerkelsesverdig musikalsk historieforteller. Hun vokste opp med musikerforeldre og har utdannet seg både som jazzsanger, pianist og saksofonist. 

Hun har gitt ut fem nydelige album, skrevet prisbelønnet musikk for både kino, teater og danseforestillinger og vært med på innspillinger med artister som blant annet Joan Manuel Serrat, Jorge Drexler, Natalia Lafourcade og Gino Paoli.

Silvia Pérez Cruz gjestet Norge for aller første gang da hun besøkte Oslo World i 2015 og leverte en helt spesiell solokonsert på Nasjonal Jazzscene, stappfull av musikalsk magi. Når hun nå kommer tilbake til festivalen, fire år senere, er det med et helt nytt soloprosjekt. 

Enten Sílvia Pérez Cruz fremfører klassiske perler eller nymotens pop, om det er egne eller andre artisters låter, gjør hun det alltid på sin helt egne måte, med en teft for historiefortelling og en musikalitet som setter følelsene i sving.

Les mer om artisten og konserten

Billetter

Billettpris: kr. 175 (ordinær pris kr. 375) - maks 2 billetter per kjøp. Kjøpes innen utgangen av mandag 28.10.

Kjøp billetter

Sosialt samvær før konserten

KVU ønsker å skape møteplasser for ansatte på tvers av fagmiljøer og arbeidssteder. Derfor inviterer vi de som vil til å møtes for hyggelig samvær (og kanskje en matbit) før konserten fra ca. kl 16. (Kommer tilbake til sted). Send en e-post til Øystein Foss om du er interessert i å komme innom, så det kan bestilles bord. 

Arrangør

Kultur- og velferdsutvalget

 

Publisert 15. okt. 2019 10:25 - Sist endret 22. okt. 2019 11:07