Erfaringer fra medisinstudenters praksis på sykehjem

Formålet er å innhente studenters og veilederes erfaringer med medisinstudenters praksisperiode på sykehjem. Vi vil bruke fokusgruppeintervju for innsamling av empirisk materiale. Syv studenter og 14 veiledere (sykehjemsleger) inviteres til å delta i tre fokusgrupper – en gruppe med studenter og to med veiledere. Det er utarbeidet en intervjuguide med fokus på fire punkter: Organisering av praksisen, faglig fokus, læringsutbytte og kritiske faktorer for en vellykket praksis. Resultatene skal publiseres i et internasjonalt tidsskrift, samt brukes som grunnlag for videre arbeid med å utvikle praksisen.

Prosjektbeskrivelse med vedlegg

Disse dokumentene er kun synlige for prosjektleder, enhetens leder og forskningsadministrasjon.

TSD

• Nei
  • Begrunnelse: Lydfiler er slettet

Biobank