Legal Regulation of Personalized Medicine (LegRegPCM)

Legal Regulation of Information Processing relating to Personalized Cancer Medicine (LegRegPCM) is a legal research project aimed at addressing the legal questions pertaining to genetic testing, and to the processing of human biological samples and DNA data, including reuse and data sharing.

The project is a collaborative effort between The Centre for Medical Ethics at The Faculty of Medicine and The Norwegian Research Center for Computers and Law at The Faculty of Law, both at The University of Oslo. It is the legal research project in The Norwegian Cancer Genomics Consortium’s ELSA work package.

For more information on the project see Heidi Beate Bentzen article in Lov & Data, 2015 (only in Norwegian).

TSD

• Ja

Biobank

• Nei

Godkjenninger

Intern fremleggelse - Ja1 fil

Disse dokumentene er kun synlige for prosjektleder, enhetens leder og forskningsadministrasjon.

Prosjektleder / prosjektansvarlig ved UiO

Jan Helge Solbakk