Ventetid og prioritering av pasientinntak hos avtalefysioterapeuter

Hensikten med prosjektet er å kvalitetssikre og å øke kunnskap om avtalefysioterapeutenes pasientventeliste på instituttene, og avtalefysioterapeutenes anvendelse av anbefalt prioriteringsnøkkel (modifisert ASSS prioriteringsnøkkel). Spørsmål som ønskes besvart i prosjektet er: Hva er ventetiden for pasienter på de ulike instituttene sett i fht anbefalt ventetid i prioriteringsnøkkelen? Hva karakteriserer pasienter som står lenge på venteliste? Hva karakteriserer pasienter som kommer raskt inn til behandling? Hvordan praktiseres prioriteringsnøkkelen på de ulike instituttene? Er prioriteringsnøkkelen, slik den ser ut, et hensiktsmessig og nyttig hjelpemiddel for fysioterapeutene?

Prosjektbeskrivelse med vedlegg

Disse dokumentene er kun synlige for prosjektleder, enhetens leder og forskningsadministrasjon.

TSD

Biobank

• Nei

Godkjenninger