Hvordan forstår ansatte i skolefritidsordningen anbefaling 13, 15, 16, 21- i Nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i skolen, og hvilke verktøy kan hjelpe dem å implementere disse?
For å klare etterleve anbefalingene for mat og måltider i SFO er det viktig at ansatte på SFO med særlig ansvar for dette forstår hva anbefalingene innebærer og har de verktøyene som skal til for å få dette til å fungere. Denne studien ønsker å undersøke hvordan retningslinjene forstås og brukes i SFO. For å kunne finne eventuelle verktøy som vil gjøre dette lettere å implementeringen de konkrete anbefalingene.
Prosjektbeskrivelse med vedlegg
Disse dokumentene er kun synlige for prosjektleder, enhetens leder og forskningsadministrasjon.
TSD
- Nei
Godkjenninger
NSD - Ja 1 fil
Disse dokumentene er kun synlige for prosjektleder, enhetens leder og forskningsadministrasjon.
Tidspunkt for anonymisering og sletting av dataene
- Anonymisering: 2018