Prosjekt økonomi og lønn Styringsgruppemøte

Agenda:

1. Referat fra styringsgruppemøte 16.12.2020

2. O-sak: Status fra prosjektet

3. V-sak: Faseovergang Implementeringsfasen

4. V-sak: Møteplan 2021

5. Eventuelt

 

Referat fra SG møte 16.12.2020

Presentasjon SG møte 27.1.2021

 

Tilstede Ellen Johanne Caesar, Jo Døhl, Knut Tore Stokke, Kjetil Kirkebø, Trude Jensen, Irene Sandlie, Camilla Kuhlman, Tone Morken og Line Dolmset.
Sak nr Beslutning Kommentarer og innspill
1   Ingen kommentarer til referat fra forrige møte
2 Til etterretning

O-sak: Status fra prosjektet

Vurderingsområde "Kvalitet" vurderes om orange - UiBs oppstart tyder på at det er store mangler i BtB løsningen. Dette øker risiko for at det ikke er nok tid til å ferdigstille restanser som er kritiske for UiO til 1.5.2021. Dette bekymrer styringsgruppa da det er kritisk for UiO å ha en velfungerende BtB løsning på plass til oppstart. Økonomidirektør følger opp tett mot DFØ ift planer for ferdigstillelse av restanser. Ledelsen ved UiO kommer til å ha tett dialog med ledelsen hos DFØ denne våren. 

3 Godkjent

V-sak: Faseovergang Implementeringsfasen

Styringsgruppen vedtar overgang til ny fase med noen kommentarer:

- Vi er ikke i mål ift der vi ønsker å være organisatorisk ift profesjonalisering av roller. Dette er noe som må gjøres over tid (gevinstrealisering).

- Brukerstøtte rigges i flere faser hvor 1.fase er klar til oppstart 1.5.21, mens permanent løsning på forvaltning og brukerstøtte kommer senere (her er det avhengigheter til felles BOTT forvaltning).

 

4 Godkjent

V-sak: Møteplan 2021

Kommunikasjon og nettsider kommer neste gang samt vurdering "Go/No go" som gjøres 1.mars.

5  

Eventuelt

Kommunikasjon: Viktig med god forventningsstyring ift hva som kommer i nye løsninger og kapasitet i organisasjonen. Kommunikasjon til alle ansatte må komme før uke 10.

 

Publisert 29. okt. 2020 14:20 - Sist endret 2. feb. 2021 15:45