Publisert 12. des. 2018 14:05

Kjære alle på HF, dette blir vår siste lederartikkel i HF-aktuelt. Gjennom fire år har vi forsøkt å gjøre oss tilliten verdig som fakultetsledelse. Utfordringene har stått i kø, det har også mulighetene. Det er med stolthet, men også med ydmykhet vi nå forlater våre poster.

Publisert 3. okt. 2018 14:58

– Ved Det humanistiske fakultet har vi en voksende stab av stipendiater, postdoktorer og fast vitenskapelige ansatte med internasjonal bakgrunn – inkludert i denne gruppen er norske med utdanning og grader fra utlandet. Dette er noe vi opplever som en stor styrke, sier Arne Bugge Amundsen og Eirik Welo.

Publisert 20. juni 2018 14:19

Nå står sommeren for døren. Etter å ha opplevd rekordartet varme og en uendelig rekke med soldager allerede, kan det kanskje virke som om sommeren allerede er over. Men fortvil ikke, det er mer i vente!

Publisert 2. mai 2018 14:20

– Sammen med en sterk faglig delegasjon fra HF hadde jeg gleden av å delta i den reisen til Kina som vårt rektorat nylig arrangerte. Rektor har i flere blogginnlegg godt beskrevet våre kontakter og inntrykk, men jeg vil gjerne knytte noen ord til HFs spesielle plass under denne reisen, skriver dekan Arne Bugge Amundsen.

Publisert 17. jan. 2018 14:10

– I 2017 kom det gledelig mange tilsagn på søknader om ekstern finansiering, men langt flere enn de som fikk tilsagn fortjener takk for innsatsen, skriver assisterende fakultetsdirektør Thorbjørn Nordbø.