Kjære alle HF'ere!

Nå står sommeren for døren. Etter å ha opplevd rekordartet varme og en uendelig rekke med soldager allerede, kan det kanskje virke som om sommeren allerede er over. Men fortvil ikke, det er mer i vente!

Arne Bugge Amundsen, Ellen Rees og Eirik Welo (foto: Annica Thomsson)

Og akkurat dét unner vi dere alle sammen. Dette semesteret har vært hektisk for alle. Fakultetsledelsen har hatt hendene fulle - med karriereløpsprogram, studiekvalitetsarbeid, internasjonalisering, økonomiske prognoser og stillingsplaner, for bare å nevne noe. Vi har også fulgt tett arbeidet som Kunnskapsdepartementet og Norges Forskningsråd har gjort i forlengelsen av fjorårets Humanioramelding og Humanioraevaluering.

Instituttene leverer kvalitet og nytenkning på alle områder, og vi opplever at samarbeidet mellom fakultet og instituttet fungerer godt, selv i vanskelige saker.

De nye faglige prioriterte miljøene posisjonerer seg for 2019, da bevilgningene begynner å løpe.

Men mest av alt består HF-virkeligheten av det jevne, gode og kvalitetsbevisste arbeidet blant alle våre ansatte. Uten denne daglige innsatsen kommer vi ingen steder.

Så derfor takker vi for samarbeidet gjennom et langt vårsemester, og ønsker dere alle en riktig god sommer!

Arne, Ellen og Eirik

Av Arne Bugge Amundsen, Ellen Rees og Eirik Welo