HF-dekanatet
Publisert 21. juni 2019 12:30

– Det har vært givende å bli enda bedre kjent med fakultet og de utrolig mange hyggelige og flinke folka som studerer og jobber her, skriver HF-dekanene i sin sommerhilsen.

Publisert 20. mars 2019 14:05

Det norske institutt i Athen er blitt 30 år. Det ble feiret med en jubileumsfestival som så både fremover og bakover. Forskningsdekan Mathilde Skoie deltok, og rapporterer fra begivenhetene.

Publisert 20. feb. 2019 11:55

(ENGLISH BELOW) De fleste har sikkert fått med seg at HF hadde fantastisk uttelling i årets tildeling av Marie Skłodowska-Curie stipend. UiO fikk ni slike postdoktorstipend med tilhørende, og ganske betydelige, overhead-bevilgninger, samtlige ved HF.

Publisert 23. jan. 2019 14:10

(English below) Semesteret har begynt, og undervisningen er i full gang. Vi tre i dekanatet har nå vært i jobben i vel tre uker, og arbeidet vårt begynner å finne sin form, skriver Frode Helland, Gunn Enli og Mathilde Skoie.