Amundsen og Braarvig er dekankandidater

Professor og instituttleder Arne Bugge Amundsen og professor Jens Braarvig, begge fra IKOS, er kandidater til dekanvalget denne høsten. Mandag 20. oktober er det debattmøte.

Professor Arne Bugge Amundsen og professor Jens Braarvig (foto: Arthur Sand (venstre) og Alf Øksdal))

Mandag 13. oktober godkjente valgstyret kandidatene til dekanvalget.

Du kan lese Amundsen og Braarvigs presentasjoner og valgplattformer på valgsidene.

På valgsidene finner du også blant annet regelverk for valg og tilsetting av dekaner ved HF, lenke til elektronisk valgportal, og en historisk oversikt over HF-dekaner.

Debattmøte 20. oktober

Vil du vite mer om hva kandidatene står for? Amundsen og Braarvig møtes til debatt mandag 20. oktober fra kl 14:15 til 16:00. Sted: auditorium 1, Helga Engs hus. Alle ansatte og studenter oppfordres til å være med.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 15. okt. 2014 16:01 - Sist endret 16. okt. 2014 09:00