Personlig timeplan for alle studenter ved UiO fra høstsemesteret

Den nye tjenesten «Mine studier» vil være en personlig tilpasset nettside for studenter.

Når studentene logger inn får de:

• Ukestimeplan som viser undervisningen de skal ha den aktuelle uken.
  • Beskjeder fra egne semestersider og programsider samlet.
  • Lenker til egne studieprogram og emner.

«Mine studier»-løsningen baserer seg på informasjon som allerede ligger på nettsidene til UiO, som timeplaner, pensumoversikter, beskjeder i beskjedfelt og så videre.

Derfor er det viktig at denne informasjonen til enhver tid er riktig og oppdatert.

Nytt timeplanleggingsverktøy

Et nytt nettbasert timeplanleggingsverktøy gir oss en løsning som gjør det lettere å legge inn riktige timeplandata.  Det vil også bli enklere å endre på timeplanen hvis for eksempel en lærer er syk eller man får inn en gjesteforeleser på kort varsel.

Endringer i timeplanen vil komme til syne i studentenes timeplaner på «Mine sider» i løpet av minutter.

For at dette skal virke er det viktig at informasjon ligger i et format som gjør at oppdateringer kan skje automatisk.

• Undervisningen skal registreres og oppdateres i timeplanleggingssystemet.
  • Timeplaner kan ikke produseres i alternative formater som Word eller PDF.
  • Beskjeder som skal gå til alle studentene på et emne skal legges i beskjedfeltet på semestersiden.

Spørsmål? Kontakt Fridtjof Jerve.

Av Studieseksjonen, Fridtjof Jerve, seniorkonsulent
Publisert 11. juni 2014 14:13 - Sist endret 11. juni 2014 15:00