Vinn 30.000 i podcastkonkurransen!

Alle undervisere ved HF kan delta, og førstepremien er på 30.000 kroner. Konkurransen går av stabelen vårsemesteret 2014 og påmeldingsfristen er 15. februar.

Illustrasjon: Corbis Images

Studiedekanen utlyser denne konkurransen for å stimulere til mer bruk av podcast ved HF. Med podcast menes en serie lyd- eller videoopptak av undervisning som legges på Internett slik at studentene kan se og lytte til opptaket i etterkant.

Konkurranseregler, påmelding og mer informasjon

Erfaringsmessig er slike opptak noe studentene bruker til repetisjon, og til å få med seg innholdet når de har vært forhindret fra å delta. Undersøkelser viser også at dette er noe mer enn 70 % av studentene forventer og ønsker seg mer av.

Med ny infrastruktur (Camtasia Relay) og støttetjenester på plass er det nå enkelt å gjøre slike opptak og tilgjengeliggjøre dem på nettet.

Det er forhåndspåmelding til konkurransen, og fristen er 15. februar.

Podcast på HF

Les en tidligere sak om podcast her

Av Stig Mikalsen, seniorkonsulent i studieseksjonen
Publisert 29. jan. 2014 13:51