«Hva vil vi med humaniora?» og Kontaktkonferansen 2016

Det var trangt om plassen på de to konferansene om forskning og utdanning som nylig har funnet sted. Nå kan du se dem i opptak her.

«Hva vil vi med humaniora?»

Fredag 15. januar ledet tidligere HF-dekan Trine Syvertsen paneldiskusjonen i Filmens Hus, da kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterte til innspillkonferanse til den kommende stortingsmeldingen om humanistisk forskning og utdanning.

Hele diskusjonen og påfølgende innlegg og kommentarer kan du se her:

Kontaktkonferansen 2016

Tidligere i uken ble dessuten Kontaktkonferansen avholdt, som er et årlig møtested mellom Kunnskapsdepartementet og universitets- og høyskolesektoren.

Rektor Ole Petter Ottersen åpnet konferansen, og kunnskapsministeren la fram sine visjoner for høyre utdanning og forskning, især arbeidet med stortingsmeldingen om kvalitet i høyre utdanning.

Se opptak fra Kontaktkonferansen her:

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 20. jan. 2016 14:00 - Sist endret 20. jan. 2016 14:15