Vår 2018

Publisert 27. juni 2018 14:00

– De som ønsker å legge ned en ekstra innsats, trenger et tilrettelagt tilbud, skriver studiedekan Eirik Welo som gleder seg til å ta imot HFs første honoursstudenter høsten 2019.

Publisert 20. juni 2018 13:15

Den tverrfaglige satsningen Traveling Texts er sist ut i vår miniserie om de tre satsningene som har fått strategiske midler fra HF de siste tre årene. Den dreier seg om oversettelsesvitenskap, og dens historie er litt annerledes enn de to andre som er omtalt tidligere.

Publisert 6. juni 2018 13:35

(English below) Velkommen til sommermottakelse i Georg Morgenstiernes hus torsdag 14. juni fra kl 15.30 til 17:00. Meld deg på i dag!

Publisert 18. apr. 2018 13:33

– Skolebesøksordningen har som mål å vise frem hvor utrolig gøy det er å studere humanistiske fag, og fortelle om nytteverdien fagene våre har, skriver skolebesøkskoordinator Elisabeth Lysfjord Barlaug og avdelingsleder i studieseksjonen Johanne Cecilie Høyem Jørgensen.

Publisert 28. feb. 2018 13:16

I forrige runde av faglige prioriteringer ble Syntax and Semantics (SynSem) valgt ut som ett av tre tverrfaglige prosjekter som skulle få strategisk støtte fra HF. Nå har de satt i gang et forskningssamarbeid med informatikk som kanskje kan endre datalingvistikken og i neste omgang søkemotorer som Google.

Publisert 14. feb. 2018 13:26

I andre runde av HFs faglige prioriteringer i 2014 ble ScanGuilt valgt ut som ett av tre tverrfaglige prosjekter som skulle få strategisk støtte fra HF. – Det har kommet riktig mye ut av de tre årene vi har hatt denne statusen, forteller prosjektleder Elisabeth Oxfeldt.

Data, skriveblokk, penn og kaffekopp.
Publisert 31. jan. 2018 13:55

Nå skal alle HF-ansatte oppdatere sin egen personside, fristen er 9. februar. Ønsker du en god personside kan du bruke en ny og enklere veiledning, se på eksempelsider og kontakte nettredaksjonen for hjelp.