Slik presenterer du deg selv på nett

Nå skal alle HF-ansatte oppdatere sin egen personside, fristen er 9. februar. Ønsker du en god personside kan du bruke en ny og enklere veiledning, se på eksempelsider og kontakte nettredaksjonen for hjelp.

Data, skriveblokk, penn og kaffekopp.

Lurer du på hva du skal skrive? En god personside er oppdatert, relevant og aktuell for de som besøker nettsidene til UiO. Illustrasjonsfoto: pixabay.com (CC0 1.0)

Personsidene viser hva hver ansatt jobber med, og fungerer som et digitalt visittkort med kontaktinformasjon. Du har en norsk personside og en engelsk personside, og begge må oppdateres.

Lurer du på hvordan du redigerer siden din?

Nettredaksjonen har fått innspill fra ansatte, og laget en ny og enklere veiledning for personsidene som alle ansatte på UiO nå kan bruke. Her får du de viktigste tipsene for å gjøre personsiden din bedre.

Veiledningen finnes på norsk og engelsk. Se hvordan du redigerer siden din.

Om du står fast eller har spørsmål, er det bare å ta kontakt med nettredaksjonen på nettredaktor@hf.uio.no for å få hjelp.

Lurer du på hva du skal skrive?

Om du er studiekonsulent, trenger studentene dine informasjon om veiledning. Forskere bør gi aktuell informasjon prosjekter og kompetanseområder, slik at journalister eller fagfeller vet hva du jobber med for tiden. Om du er forskningsrådgiver, trenger forskere og administrative kolleger å vite om du er riktig person å kontakte for en oppgave.

Nettredaksjonen har sanket sammen noen spesielt gode personsider. De er skrevet slik at folk som oppsøker personen får den informasjonen de trenger. Se eksemplene på gode personsider for din stilling:

Administrativt ansatte

Studiekonsulenter