Illustrasjon: Colorbox
Publisert 23. okt. 2019 14:51

Fra mandag 4. november holder IT-brukerstøttetjenesten på HF – Orakeltjenesten – åpent i skranken i P. A. Munchs hus på hverdager mellom 09.00 og 12.00. Alle henvendelser via e-post og telefon vil gå via Houston som før.

Mathilde Skoie
Publisert 21. juni 2019 12:27

På tampen av semesteret har det strømmet inn flere gode forskningsnyheter: UiOs nye pris for yngre forskere går til litteraturforskeren Karin Kukkonen og IAKH har fått midler til nasjonal forskerskole i historie. Forskningsdekanen gratulerer!

Publisert 23. mai 2019 10:30

Oslo School of Environmental Humanities (OSEH) lyser ut midler til seminarer, workshops, gjesteforelesere eller vitenskapelig assistanse, inntil 75.000,- per år i to år. Neste søknadsfrist er 7. Juni.

Publisert 8. mai 2019 13:10

UiO:Livsvitenskap og viserektor for forskning og innovasjon Per Morten Sandset legger ut på en miniturné i månedsskiftet mai–juni for å informere om satsinger framover.

Publisert 24. apr. 2019 12:50

Fakultetet har kjøpt inn en GPU (Graphics Processing Unit) til de ansattes disposisjon. Formålet med GPU er å avlaste datamaskinens hovedprosessor (CPU), og på den måten redusere tiden det tar å gjøre visse beregninger og analyser. Mange av de nyeste bærbare datamaskinene på HF kan tilkobles og gjøre nytte av dette.

Publisert 20. mars 2019 13:55

Dekan Frode Helland ønsket velkommen, og instituttleder Karen Gammelgaard og universitetslektor Eva Sarfi ledet åpningen, som fant sted i Georg Sverdrups hus fredag 15. mars. Åpningen samlet gamle og nye ansatte på ILOS, og professor Iver Neumann kåserte om russlands- og østeuropaforskningens historie i Norge.

Publisert 20. feb. 2019 11:40

HF tok samtlige ni postdoktorstipender fra EU-programmet Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) som gikk til UiO i årets tildeling. Frist for påmelding til årets Master Class er 1. mars.