Julie Bårdsen Tøllefsen er ny personalkonsulent på HF

Julie har bakgrunn fra sosialantropologi ved Universitetet i Tromsø (UiT) og den såkalte OLA-masteren (organisasjon, ledelse og arbeid) ved SV her på UiO.

Julie Bårdsen Tøllefsen (foto: privat)

Før hun flyttet til Oslo jobbet Julie ved Senter for karriere og arbeidsliv i sentraladministrasjonen ved UiT i tre år.

Hva skal du jobbe med?

Jeg skal jobbe med personalsaker, og har fått ansvaret for IFIKK, forteller Julie. Nå jobber jeg med å sette meg inn i personalrutiner og å bli kjent med UiO og HF som arbeidsplass. HF virker så langt som en veldig trivelig arbeidsplass, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med både fakultetet og alle de nye kollegene mine.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Når jeg ikke er på jobb liker jeg å være ute på tur og savner derfor den vakre naturen i Nord-Norge, i alle fall nå på høsten. Ellers liker jeg godt å reise, lese gode bøker og å spise god mat. Om dagene også får inneholdt gode venner og litt trening, så er jeg fornøyd, avslutter Julie.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 5. sep. 2016 11:59 - Sist endret 6. sep. 2016 12:31