Personalseksjonen har fått en Helga til

Denne Helga flyr høyt, og er svak for champagne og korrekturlesning!

Helga Krog Borchsenius er ny i personalseksjonen, med særlig ansvar for stipendiater og postdoktorer.

Hun har mastergrad i russisk fra HF, og avbrutte profesjonsstudier i psykologi. Helga har tidligere jobbet som oversetter i eget firma, som lærer på videregående skole, og som redaksjonssekretær i Dagbladet.

Hva skal du ta fatt på i den nye jobben din?

– Jeg skal bli helt sykt god i SAP, og ta godt vare på stipendiater og postdoktorer, som er mitt ansvarsområde, sier Helga. Dessuten er jeg veldig glad i korrekturlesning, og blir kjempeglad hver gang jeg kan fjerne et komma eller omformulere en setning. Da koser jeg meg.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Være sammen med barna mine, som er helt eksepsjonelt søte, i hvert fall etter kl. 06:00!

Jeg elsker kaffe og champagne og gåselever. Jeg liker å reise, se film, lese, sy, snekre, seile og bake. Og så skal jeg snart fly et småfly med instruktør! Det gleder jeg meg til, avslutter Helga.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 31. mars 2016 16:12 - Sist endret 5. apr. 2016 10:50