Lommekjent på UiO, og engasjert på mange hold

Peter Kristoffersen er ny i HF-studieinfo, og føler seg hjemme i 60-tallsarkitekturen på campus.

Peter Kristoffersen (foto: privat)

– Jeg er født i Odense og oppvokst i Porsgrunn, og nå bor jeg på Heer, forteller Peter. Jeg har både avlagt bachelor- og mastergrad i religionshistorie her ved UiO, og ble ferdig i 2008.

Etter det har jeg vært ansatt ved juridisk fakultet og på IKOS. På juridisk fakultet jobbet jeg på infosenteret, på IKOS som studiekonsulent og i ekspedisjonen.

De siste fire årene har jeg vært frikjøpt som organisasjonssekretær i Norsk Tjenestemannslag, der jeg også var tillitsvalgt som redaktør i foreningens medlemsblad "Ny giv". I disse jobbene har jeg blitt kjent med folk og miljøer på hele UiO. Hvis jeg legger til studietiden har jeg vært ved UiO i 15 år - så jeg er godt kjent på UiO.

Hva skal du ta fatt på i den nye jobben din?

– Jeg skal jobbe sammen med den fine gjengen i HF-studieinfo, og jeg skal jeg jobbe med arrangementer på fakultetet. Gjennom jobben i HF-studieinfo fortsetter jeg med den delen av jobben min jeg alltid har likt veldig godt, nemlig informasjonsarbeid og veiledning. Jeg har allerede vært her noen måneder nå, og jeg liker utrolig godt å jobbe her. Jeg gleder meg til å bidra til at HF-studieinfo blir en god tjeneste for studenter, og et godt sted å være for vi som jobber her.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Jeg er pappa til Henrik (6) og Håvard (3). Så gutta mine liker jeg å bruke masse tid sammen med. Jeg bor som nevnt på Heer, et av de fineste stedene i Drøbak, i et rekkehus fra 60-tallet.  Der er det alltid noe som må jobbes litt med. Jeg er engasjert i den lokale velforeningen og er entusiastisk for områdets karakteristiske 60-talls arkitektur. Det bidrar jo også til at jeg føler meg hjemme i de flotte byggene vi har her på Blindern.

Ellers liker jeg å løpe - og jeg prøver å benytte meg av treningstilbudet for ansatte så ofte jeg kan, avslutter Peter.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 31. mars 2016 16:13 - Sist endret 31. mars 2016 16:36