Tonje Nathalie Olsen er tilsatt som seniorkonsulent i personalseksjonen

Tonje har mastergrad i endringsledelse, og har mange års erfaring fra personalarbeid i privat næringsliv. Hun skal ha ansvar for IAKH, og er svært glad i eksotiske reisemål.

Tonje Nathalie Olsen (foto: Ellen Evju Jahr)

– Jeg har en bachelorgrad i samfunnsfag fra UiO med fag innfor arbeidslivspsykologi, pedagogikk og informatikk, samt en mastergrad i endringsledelse fra UiS, forteller Tonje. Jeg kommer nå fra Ipsos hvor jeg har jobbet med personalrelaterte oppgaver i mange år.

Hva skal du jobbe med?

– Jeg skal jobbe med personalsaker og vil få ansvaret for IAKH. Det er et veldig spennende institutt hvor det skjer mye fremover. Jeg gleder meg både til å bli bedre kjent med alle de flotte menneskene her på HF og oppgavene som ligger til stillingen.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Jeg er veldig glad i å reise og prøver å få til minst en litt lengre og mer eksotisk tur i året. På neste langtur håper jeg på å få kombinert Galapagosøyene og Peru som begge står langt oppe på «bucket listen» min. Ellers har jeg funnet en fin balanse mellom late kvelder hjemme, skog og mark og ett eller flere av Oslos mange kulturtilbud, avslutter Tonje.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 19. sep. 2016 14:16 - Sist endret 19. sep. 2016 16:23