Anders Tangen er ny i IT-seksjonen på HF

Anders har en særlig lidenskap for musikk, både som lytter og utøver. Han kommer til å ha ansvar for spesialrommene på IMV, i tillegg til AV-spørsmål på HF.

Anders Tangen (foto: privat)

Hva slags bakgrunn har du?

– Jeg har en mastergrad fra Institutt for musikkvitenskap ved UiO med vekt på musikkognisjon, forteller Anders. Han har også bakgrunn som gitarist og trommeslager.

Hva skal du jobbe med?

– Jeg kommer til å ha ansvaret for spesialrommene på IMV, som for eksempel musikkstudio og bevegelseslab, samt øvingsrom og instrumentlager. Det å gi generelle råd og svar på spørsmål om AV/IT ved fakultetet er også en del av stillingen.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Jeg er lidenskapelig opptatt av å utøve musikk i band, samt å lytte til musikk foran stereoanlegget hjemme. I tillegg spiller jeg golf og er glad i å brygge øl, avslutter Anders.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 22. feb. 2017 14:06 - Sist endret 22. feb. 2017 14:06