Elisabeth Brinch Sand er ny seniorrådgiver i kommunikasjonsseksjonen

Elisabeth kommer fra en jobb i Klima- og miljødepartementet, og skal blant annet jobbe med strategisk kommunikasjonsarbeid om humanioras samfunns- og arbeidslivsrelevans.

Elisabeth Brinch Sand (Foto: Olaf Christensen).

Hva slags bakgrunn har du?

– Jeg er utdannet innen journalistikk, internasjonal politikk og menneskerettigheter. Etter studiene var jeg først en liten tur innom Norges delegasjon til FN i Genève. Siden 2010 har jeg jobbet for Norges internasjonale regnskogsatsing i Klima- og miljødepartementet, sier Elisabeth.

Hva skal du ta fatt på i den nye jobben din?

– Det blir mye forskjellig spennende - alt fra strategisk kommunikasjonsarbeid om humanioras samfunns- og arbeidslivsrelevans, til forskningsnyheter og kontakt med media.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Da tilbringer jeg mest mulig tid med familie og venner, hører på og spiller litt musikk, og prøver å få litt tid til å bare gjøre ingenting. Ofte er det når jeg gjør ingenting at de beste ideene dukker opp, avslutter Elisabeth.

Av Olaf Christensen
Publisert 7. feb. 2017 13:14