Emily H. Fossen er ny personalkonsulent i fakultetssekretariatet

Emily har en mastergrad i pedagogikk og bred arbeidserfaring. Som ny medarbeider i personalseksjonen får hun ansvar for IAKH.

Emily H. Fossen (Foto: privat)

Emily har studert pedagogikk med mastergrad innen Læring, teknologi og arbeid ved Utdanningsvitenskapelig fakultet.

De to siste årene har hun jobbet som HR-konsulent i Statnett, og tidligere har hun jobbet på barneskole, hjemmetjeneste og i et kort engasjement i NAV. Emily kommer fra Oppegård i Akershus, men bor nå på Bislett.

Hva skal du jobbe med?

– Jeg skal jobbe som personalkonsulent for Institutt for arkeologi, konservering og historie. Oppgavene inkluderer å lyse ut stillinger, delta i intervjuer, skrive innstillinger, opprette arbeidsavtaler og brev til ansatte, sier Emily.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Når jeg ikke er på jobb, liker jeg å tilbringe tid med venner og familie, trene, gå turer, reise og se på serier, avslutter Emily.

Av Olaf Christensen
Publisert 7. juni 2017 14:13 - Sist endret 7. juni 2017 15:23