Jørn Henry Christiansen er tilsatt som rådgiver i økonomiseksjonen

Jørn er siviløkonom fra BI (2006) med et semester i USA, og kommer til fakultetssekretariatet fra Kulturhistorisk Museum hvor han har vært i fire år.

Jørn Henry Christiansen (foto: Ellen Evju Jahr)

Han forteller at han er oppvokst på Nordberg, og bor på Torshov. Før økonomiutdanningen studerte han noen år på Blindern og var også innom Musikkhøyskolen.

Etter BI jobbet Jørn først syv år på Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI) som forsker og med forskningsplanlegging, før han begynte på Kulturhistorisk Museum.

– Jeg skal jobbe med, og følge opp, prosjektøkonomi for IAKH i første omgang, samt oppfølging og tilrettelegging for det nye rapport- og analyseverktøyet Tableau som erstatter web-rapportene innenfor økonomi, forteller Jørn.

Når han ikke er på jobb liker Jørn å være ute, jogge, reise, spille trompet samt være sosial med venner.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 4. okt. 2017 13:30 - Sist endret 4. okt. 2017 14:22