Toril Haugen er vikar for Elisabeth Brinch Sand

Toril har mastergrad i journalistikk fra USA, og har blant annet jobbet i Dagsavisen, VG og avis1 og skrevet for Aftenposten, Apollon og flere magasiner. Nå blir hun koordinator-vikar for eksternredaksjonen.

Toril Haugen

Toril har også studert journalistikk ved Nord universitetet, i tillegg til filmvitenskap og nordisk.

– Jeg har mange års erfaring som journalist og anmelder, og har også vært redaksjonssjef og redaktør, forteller Toril. Nå skal jeg også skrive forskningsnyheter om alt det spennende og interessante som skjer ved HF, og være mediekontakt.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Jeg er utpreget urban. Der andre går tur i skogen for å finne roen, går jeg på kafe. Men det hender også at du finner meg på tur rundt Sognsvann. Jeg er glad i alt av kulturliv: kino, teater, opera, ballett og utstillinger. Jeg er en svært begeistret filmentusiast, som innimellom underviser i film på videregående skole. En av mine favorittfilmer er «Singing in the Rain». Som en konsekvens av det, har jeg i flere år drevet med steppdans på fritiden. Skolens motto er «Slutt å depp, begynn å stepp». Det funker, fastslår Toril.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 20. sep. 2017 13:00 - Sist endret 20. sep. 2017 14:28