Kari Øverby og Petter Løken er midlertidig ansatt i kommunikasjonsseksjonen

Nettredaksjonen på HF trengte forsterkning, og har engasjert en nettrådgiver og en nettredaktør i et halvt års engasjement.

Petter Løken og Kari Øverby (foto: Ellen Evju Jahr)

Kari Øverby
Kari har jobbet med kommunikasjons- og nettarbeid på MN-fakultetet. Hun har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap, med idéhistorie og tysk i fagkretsen.

– Det er veldig spennende at jeg nå skal jobbe med kommunikasjon på nett på "mitt" fakultet, sier Kari. Som nettrådgiver skal hun blant annet bidra til at prioriterte satsningsområder får nye nettsider.

Kari har jobbet mange år i bokbransjen. Hun var blant annet med å starte nettbokhandelen Bokkilden, og startet også nettsted med Arve Juritzen. Ellers er Kari glad i bøker og film, liker å reise på hytta på fjellet, men er mest glad i sjøen.

Petter Løken
Petter Løken er ansatt som nettredaktør. Han kommer fra stillingen som senior innholdsprodusent i innholdsbyrået Newslab, og har fra tidligere blant annet elleve års erfaring som journalist, deriblant fra Dagbladet.

Når han ikke sitter på kontoret i P.A. Munchs hus, kan du risikere å møte Petter på rulleski langs landeveien, med fiskestang i fjellet, som begeistret publikum på teater, med en flybillett i hånda på Gardermoen, eller mens han sitter sammen med gode venner og ler på et av Oslos mange spennende vannhull.

Av Ellen Evju Jahr
Publisert 6. sep. 2018 13:26 - Sist endret 6. sep. 2018 15:28