Steinar Salte er tilsatt i økonomiseksjonen

Steinar er siviløkonom og kommer fra en stilling hos IKOS. Nå skal han blant annet ha ansvar for nettverket for økonomi-/regnskapskonsulenter ved fakultetet.

Steinar Salte.

Steinar er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen. I snaut to år har han jobbet ved IKOS som innkjøper og administrasjonskonsulent, kun avløst av noen måneders høydeopphold i Nepal. Steinar er kleppsbu bosatt med kone og datter på Fornebu.

Hva skal du jobbe med?

– Jeg skal jobbe i regnskapsgruppen og ha et koordinerende ansvar for nettverket for økonomi-/regnskapskonsulenter ved HF. Vi har som ambisjon å bli best på økonomi, for å lykkes med det må vi i større grad samle og dele kunnskap og kompetanse på tvers av instituttene, sier Steinar.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Kvalitetstid i sammen med familie og venner er en viktig del av hverdagen, tid og mat er viktige ingredienser her. Ellers er trening og friluft sentrale stikkord i hverdagen, jeg bruker marka og kyststiene som lekegrind hele året.  Det finnes spennende muligheter i samspillet mellom økonomi og IT, og som et ledd i å få bredere basiskunnskap og god teknologiforståelse, studerer jeg IT årsstudium, avslutter Steinar.

Av Olaf Christensen
Publisert 21. aug. 2018 16:04 - Sist endret 24. aug. 2018 14:40