Tor Erik Risvik Johnsen er vikar hos UiO:Norden

Han kommer fra administrasjonen på ILOS, og er vikar for Mari Bergseth-Hasle.

Tor Erik Risvik Johnsen (Foto: Olaf Christensen).

Tor Erik er emigrert sørlending, med opphav på gården Austre Moland utenfor Arendal. Han begynte å studere statsvitenskap og Nord-Amerika-studier på Blindern i 2002. Etter bachelorgraden tok Tor Erik mastergrad i Nord-Amerika-studier.

– I disse årene var jeg litt aktiv som studentpolitiker, og ble rekruttert inn til et vikariat på ILOS i 2009. Der har jeg jobbet som studiekonsulent siden, og da hovedsakelig med faget engelsk, forteller Tor Erik.

Hva skal du arbeide med?

–  Jeg jobber for tiden med å sette seg inn i alt som skjer innenfor satsningen. Som eneste administrative ansatte i UiO:Norden vil nok jobben inkludere alt fra stort til smått, sier Tor Erik.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

– Da liker jeg å være med familien og datteren min Sunniva. Kona mi vil si jeg er passelig opptatt av sport, da spesielt fotball - heia Ole! Vi har kjøpt rekkehus, så der fikk jeg en ny hobby som vaktmester. Ellers liker jeg spille litt musikk, lese historiebøker og fantasyserier. Det blir av og til en TV-serie eller film også når tiden tillater, avslutter Tor Erik.

Av Olaf Christensen
Publisert 8. mai 2019 12:39 - Sist endret 8. mai 2019 14:44