Høst 2015

Publisert 4. des. 2015 11:51

– Hon har alltid varit positiv och hjälpsam i alla lägen och det är många gånger hon som räddat situationen, skriver Karl-Gunnar Johansson om sin kollega Christine Bergh-Smith.

Publisert 1. des. 2015 15:31

– Karl G. Johansson er en kollega det er umulig å forholde seg nøytralt til, sier Terje Spurkland i denne ukens Min kollega.

Publisert 26. okt. 2015 11:32

– Oppe i femte etasje Henrik Wergelands hus sitter en høyt skattet studieadministrasjon, for tiden preget av mye utskiftninger, men én er bunnsolid: Gunnhild Ulfsrud, skriver Laila Henriksen.

Publisert 14. okt. 2015 15:28

– Hun har en unik evne til å kommunisere med alle, fra forvirrede masterstudenter fra bokstavelig talt hele kloden til ditto kravstore gjesteforelesere, sier Ellen Rees om sin kollega Laila Henriksen.

Publisert 16. sep. 2015 15:24

Stefka G. Eriksen skal være forskningsrådgiver ved ILN ut februar 2016, mens Magnus Garder Evensen vikarier for Rasmus Andresen på fakultetet.

Publisert 11. sep. 2015 13:29

I tidligere år semesterstarten vært preget av mye informasjon av administrativ art i store auditorier. Høsten 2015 ønsket vi å endre dette for å få flere studenter til å møte opp den første uken på Blindern.

Publisert 2. sep. 2015 15:16

Oda har mastergrad i nordisk språk fra ILN, og har også studert logopedi. Hun har ellers bred erfaring fra arbeidslivet, og ser fram til å forske på typekonstruksjoner i norsk og svensk.

Publisert 1. sep. 2015 13:25

– Ståle Dingstad er min kollega, en av dem som er bra, en av dem som sier ja, som virker glad, som er litt sta når det er bra, som alle vil ha til å ta det som andre snur seg fra, som sier hva var det du sa når noen vil ta -- hele makta, skriver Per Thomas Andersen.