Jeanette S. Martinsen er ny konsulent ved MultiLing

Jeanette har ansvar for blant annet organisering av konferanser. På fritiden er hun glad i å synge, og veldig opptatt av språk.

Jeanette S. Martinsen. (Foto: Privat)

Hva slags bakgrunn har du?

- Før jeg begynte å jobbe som konsulent for MultiLing, jobbet jeg blant annet som salgs- og markedsføringskoordinator i ett år hos Steinway Piano Gallery i Oslo, med salg av eksklusive Steinway-flygler, sier Jeanette.

- Jeg begynte med to deltidsstillinger hos MultiLing ved siden av studiene, og jeg studerer fortsatt Nordiske studier med spesialisering i norsk som andrespråk. Jeg startet opp som sekretær og vitenskapelig assistent i august i fjor, hvor mitt aller første prosjekt var å hjelpe med å organisere den ellevte internasjonale konferansen om romanilingvistikk ved UiO. Denne konferansen var svært vellykket, i tillegg jobbet jeg på et par andre seminarer i fjor høst. Dette gjorde at jeg etter hvert fikk fortsette hos MultiLing, nå som konsulent.

Hva skal du ta fatt på i den nye jobben?

- Foreløpig har jeg hovedansvaret for organisering av konferanser og andre arrangementer for MultiLing, som jeg synes er veldig gøy siden jeg liker å ha ansvar. Jeg har også enkle regnskapsoppgaver som reiseregninger og annet forefallende kontorarbeid. - Mitt mål er å stadig utfordre og utvikle meg selv, og jeg gleder meg alltid til å få nye, spennende arbeidsoppgaver, forteller Jeanette

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?

- I fritiden liker jeg å synge og reise, og å lære nye språk. Jeg snakker fire språk flytende, og kan kommunisere på minst seks språk. Dermed føler jeg at jeg nå virkelig har funnet den rette arbeidsplassen på MultiLing, og ikke minst et veldig hyggelig arbeidsmiljø, avslutter en entusiastisk Jeanette S. Martinsen.

Av Olaf Christensen
Publisert 6. feb. 2015 10:07 - Sist endret 6. feb. 2015 14:25