Høst 2017

Publisert 31. okt. 2017 11:01

Som en del av undervisningen fikk årets vokalensemble ved IMV muligheten til å delta på Elin Furubotns releasekonsert fredag 20. oktober. For en fullsatt sal fremførte de ”Så lett det kan ver”, en av artistens mest populære låter, kjent fra en innspilling med Morten Abel.

Photo: Pexels CC0
Publisert 26. okt. 2017 15:14

(English below) Personsidene til de vitenskapelig ansatte på instituttet vil snart bli sortert i lister basert på stillingskategorier, etter ønske fra instituttets ledelse. Stillingskategoriene er: Fast, midlertidig, emeritus, affilierte.

Publisert 21. aug. 2017 12:00

Olivier var på et kortere forskningopphold ved IMV i vår. Nå er han tilbake, og skal blant annet jobbe i et prosjekt som samarbeider med Nasjonalbiblioteket. Olivier presenterer seg på engelsk.

Publisert 21. aug. 2017 11:29

Georgios er fra Hellas og tok sin doktorgrad innen digitale medier ved Universitetet i Porto i Portugal i 2016. Han er tilknyttet TIME-prosjektet og presenterer seg selv på engelsk.