Aktuelle saker

Bilde av 10 kvinnelige jurister som deltar på arrangementet.
Publisert 30. mars 2020 09:07

Fakultetet går digitalt på Zoom: I dag lanserer CELL en rapport om studentenes erfaring med digital undervisning i Norge i koronatiden basert på 175 studenters svar etter en uke med digital undervisning.

Tirsdag tar forskerne debatten om Korona, søringkarantene og kampen om naturressursene.

Bilde av 10 kvinnelige jurister som deltar på arrangementet.
Publisert 2. mars 2020 13:24

I forbindelse med kvinnedagen søndag 8. mars har fakultetet invitert 10 kvinnelige jurister til å snakke om hvordan blir en karriere til, mulighetene i arbeidslivet og deres ulike veier til der de er i dag.

illustrasjonsbilde av oppkjørte skiløyper i marka
Publisert 10. feb. 2020 08:16

Det er lite vinter i lavlandet, men UiOs bedriftsidrettslag inviterer til vær- og føretilpasset vinteraktivitetsdag 27 februar - husk å melde deg på.

Join the University's Winter activity day on Thursday, 27. February.

Fasadebilde fra Domus Juridica
Publisert 13. jan. 2020 23:59

Torsdag 16. januar foretas den offisielle åpningen av Domus Juridica med inviterte gjester i Auditorium 3. Resten av dagen er fylt med faglig program som er åpent for alle interesserte.

Universitetsplassen med julegran under Oslo Peace Days
Publisert 16. des. 2019 16:54

Julaften kom litt tidlig, 12. desember ble fakultetet tildelt status som Senter for Fremragende Utdanning (SFU) for Centre on Experiential Legal Lerning (CELL).

FN-politi
Publisert 9. des. 2019 08:45

Politiavhør som ivaretar menneskerettighetene - investigative interviewing er tema for ett av fakultetets to arrangementer under Oslo Peace Days som avrundes denne uken.

Bilde fra biblioteket i Domus Juridica
Publisert 25. nov. 2019 23:59

Kandidatene for de teknisk-administrative og fast vitenskapelig tilsatte har presentert seg, og valget er åpent frem til torsdag 28. november kl. 10.00. Husk å avgi din stemme!

Valg for midlertidig vitenskapelig tilsatte og studenter åpner i desember.

Vi minner og om Oslo Peace Days i første halvdel av desember.

Det arbeides med å tilbakestille Tullinløkka
Publisert 11. nov. 2019 10:19

Det foregår fortsatt arbeider i Domus Juridica, blant annet monteres det avansert audio-visuelt utstyr – i det som kanskje er landets mest moderne undervisningsbygg.

Bygget er kun tilgjengelig for ansatte ved fakultetet frem til jul. Det er mulig å benytte hovedinngangen i tillegg til sideinngangen i passasjen som deler bygget, men de som bruker hovedinngangen må legitimere seg hos vekter.

Publisert 4. nov. 2019 21:06

Forrige uke ble en blanding av glede og sorg for mange ved fakultetet. Mandag ble Domus Juridica tatt i bruk, torsdag kom det triste budskapet om at en av våre kolleger var gått bort.

Lillian Stang Almaas
Publisert 3. nov. 2019 18:12

Det var med dyp sorg vi mottok budskapet om at vår kjære kollega Lillian Almaas døde brått og uventet 29. oktober, 61 år gammel.

Christina Voigt pakker kontoret ned i esker
Publisert 14. okt. 2019 08:57

Om en drøy uke går de første flyttelassene fra Domus Nova, Domus Academica og Cort Adelers gate 30. Noen flytter til Domus Juridica, andre skal til en av sentrumsbygningene.

Nedpakkingen av kontorer og fellesarealer er i full gang, og flyttekoordinatoren har stålkontroll!