Aktuelle saker

Syklist
Publisert 8. juni 2020 13:28

Sommeraktivitetsdagen har påmeldingsfrist 9. juni, merk at flere digitale arrangementer også har påmelding for å få tilsendt lenke til Zoom.

Auditorium 3 i Domus Juridica
Publisert 2. juni 2020 08:57

Universitetet gjenåpnes gradvis, men hvor åpent blir det høsten 2020? Studentrepresentanter og studiedekaner ved de tre juridiske fakultetene deler erfaringer fra våren 2020, samt forventninger og ønsker for høsten på et webinar denne uken.

Bilde av det svenske flagge
Publisert 25. mai 2020 14:34

Denne uken søker Nordic Branding-prosjektet å finne forklaringen på hvorfor Sveriges tilnærming til Covid-19 er annerledes enn andre nordiske land.

Bilde av 17.-maifeiringen sett fra Kollegieværelset i Urbygningen
Publisert 12. mai 2020 08:27

Smittevernreglene gjør at det ikke blir invitert til sammenkomst for ansatte i Kollegieværelset på 17. mai i år, men det foretas en gradvis gjenåpning av universitetets bygninger.

Bilde av parkanlegget på Tullinløkka - under arbeid.
Publisert 4. mai 2020 08:51

Mens ansatte sitter på hjemmekontor, utbedres ventilasjon og solskjerming i Domus Juridica. De som tar turen forbi Tullinløkka vil og se at parkanlegget er i ferd med å ferdigstilles.

Illustrasjonsbilde for lunsjseminar på Zoom
Publisert 20. apr. 2020 09:09

Fakultetets Senter for fremragende utdanning inviterer til seminar om Juridisk undervisning i koronatiden fredag 24. april. Seminaret arrangeres i samarbeid med de to andre juridiske fakultetene, og skjer selvsagt på Zoom.

Bilde av 10 kvinnelige jurister som deltar på arrangementet.
Publisert 30. mars 2020 09:07

Fakultetet går digitalt på Zoom: I dag lanserer CELL en rapport om studentenes erfaring med digital undervisning i Norge i koronatiden basert på 175 studenters svar etter en uke med digital undervisning.

Tirsdag tar forskerne debatten om Korona, søringkarantene og kampen om naturressursene.

Bilde av 10 kvinnelige jurister som deltar på arrangementet.
Publisert 2. mars 2020 13:24

I forbindelse med kvinnedagen søndag 8. mars har fakultetet invitert 10 kvinnelige jurister til å snakke om hvordan blir en karriere til, mulighetene i arbeidslivet og deres ulike veier til der de er i dag.

illustrasjonsbilde av oppkjørte skiløyper i marka
Publisert 10. feb. 2020 08:16

Det er lite vinter i lavlandet, men UiOs bedriftsidrettslag inviterer til vær- og føretilpasset vinteraktivitetsdag 27 februar - husk å melde deg på.

Join the University's Winter activity day on Thursday, 27. February.

Fasadebilde fra Domus Juridica
Publisert 13. jan. 2020 23:59

Torsdag 16. januar foretas den offisielle åpningen av Domus Juridica med inviterte gjester i Auditorium 3. Resten av dagen er fylt med faglig program som er åpent for alle interesserte.

Universitetsplassen med julegran under Oslo Peace Days
Publisert 16. des. 2019 16:54

Julaften kom litt tidlig, 12. desember ble fakultetet tildelt status som Senter for Fremragende Utdanning (SFU) for Centre on Experiential Legal Lerning (CELL).

FN-politi
Publisert 9. des. 2019 08:45

Politiavhør som ivaretar menneskerettighetene - investigative interviewing er tema for ett av fakultetets to arrangementer under Oslo Peace Days som avrundes denne uken.