Aktuelle saker

Canvasressurs - skjermdump
Publisert 5. okt. 2020 08:58

Bli bedre kjent med Canvas. UiO tilbyr en digital ressurs som kan brukes enten som gjennomgående kurs, eller til fordypning i enkeltheter i Canvas..

Fra venstre til høyre: Mareile Kaufmann, Henrik Syse (PRIO), Gaute Einevoll (UiO), og Kristin Bergtora Sandvik. Foto: UiO.
Publisert 28. sep. 2020 12:02

Digital hjerneforskning var tema under Forskningsdagene med Mareile Kaufmann og Kristin Bergtora Sandvik i panelet sammen med Henrik Syse (PRIO) og Gaute Einevoll (UiO). Arrangementet kan gjenfinnes digitalt.

Illustrasjonstegning av et menneskehode med mekanisert hjerne.
Publisert 14. sep. 2020 09:18

Denne uken starter Forskningsdagene 2020 med "Hjernen" som tema. Fakultetet bidrar med ett arrangement 23. september på Kulturhuset i Oslo. Arrangementet streames.

Skjermdump av Senter for europaretts nettside.
Publisert 17. aug. 2020 11:01

Etter allmøtet om undervisning fredag 14. august vil det være en fast spalte om digital undervisning i Fakultetsnytt inntil videre.

Vi kan og melde at Senter for europarett har fått nye nettsider.

Bildet kan inneholde: gul, tekst, font, moro.
Publisert 11. aug. 2020 13:01

De nye studentene har fått en litt annen studiestart enn vanlig ved UiO, og noe kan vise seg å være noe UiO skal ta med seg videre "etter korona" – for eksempel "Universitetsplassen Live". Tre av våre forskere bidrar i direktesendingene denne uken. Tune in!

Syklist
Publisert 8. juni 2020 13:28

Sommeraktivitetsdagen har påmeldingsfrist 9. juni, merk at flere digitale arrangementer også har påmelding for å få tilsendt lenke til Zoom.

Auditorium 3 i Domus Juridica
Publisert 2. juni 2020 08:57

Universitetet gjenåpnes gradvis, men hvor åpent blir det høsten 2020? Studentrepresentanter og studiedekaner ved de tre juridiske fakultetene deler erfaringer fra våren 2020, samt forventninger og ønsker for høsten på et webinar denne uken.

Bilde av det svenske flagge
Publisert 25. mai 2020 14:34

Denne uken søker Nordic Branding-prosjektet å finne forklaringen på hvorfor Sveriges tilnærming til Covid-19 er annerledes enn andre nordiske land.

Bilde av 17.-maifeiringen sett fra Kollegieværelset i Urbygningen
Publisert 12. mai 2020 08:27

Smittevernreglene gjør at det ikke blir invitert til sammenkomst for ansatte i Kollegieværelset på 17. mai i år, men det foretas en gradvis gjenåpning av universitetets bygninger.

Bilde av parkanlegget på Tullinløkka - under arbeid.
Publisert 4. mai 2020 08:51

Mens ansatte sitter på hjemmekontor, utbedres ventilasjon og solskjerming i Domus Juridica. De som tar turen forbi Tullinløkka vil og se at parkanlegget er i ferd med å ferdigstilles.

Illustrasjonsbilde for lunsjseminar på Zoom
Publisert 20. apr. 2020 09:09

Fakultetets Senter for fremragende utdanning inviterer til seminar om Juridisk undervisning i koronatiden fredag 24. april. Seminaret arrangeres i samarbeid med de to andre juridiske fakultetene, og skjer selvsagt på Zoom.

Bilde av 10 kvinnelige jurister som deltar på arrangementet.
Publisert 30. mars 2020 09:07

Fakultetet går digitalt på Zoom: I dag lanserer CELL en rapport om studentenes erfaring med digital undervisning i Norge i koronatiden basert på 175 studenters svar etter en uke med digital undervisning.

Tirsdag tar forskerne debatten om Korona, søringkarantene og kampen om naturressursene.