Aktuelle saker

Aktueltsaker fra tidligere år er lesebegrenset, hvis du er pålogget som UiO-tilknyttet får du tilgang til dem.

Lillian Stang Almaas
Publisert 3. nov. 2019 18:12

Det var med dyp sorg vi mottok budskapet om at vår kjære kollega Lillian Almaas døde brått og uventet 29. oktober, 61 år gammel.

Bildet kan inneholde: skjerf, ull, blond, skjønnhet, yttertøy.
Publisert 9. okt. 2019 11:22

Å flytte ut av egen bolig og tømme boder og loft kan fremstå som et slit for mange. Hva da når Det jurdiske fakultets leide arealer i fem bygg skal tømmes og ansatte og materiell skal flyttes over til Domus Juridica? Guro Frostestad stortrives i rollen som flyttekoordinator, og leder arbeidet med ro i blikket og latteren på lur.

Fasaden på Domus Juridica kom til syne sommeren 2019.
Publisert 1. sep. 2019 20:21

Om nøyaktig en måned overtar UiO de åtte nederste etasjene i Domus Juridica - hvordan står det til i bygget?

Vi begynner med inngangspartiet, og beveger oss videre i bygget i senere artikler.

Publisert 29. aug. 2019 11:32

Mange ansatte forbereder nå flytting til Domus Juridica, og rydder og sorterer på sitt nåværende kontor. Professor Andreas Føllesdal har sin egen daglige rutine for å rekke å bli klar til flyttedatoen.

Bildet kan inneholde: arkitektur, urbant område, bygning, mixed-bruk, by.
Publisert 22. aug. 2019 10:55

Kommunikasjonsrådgiverne i Eiendomsavdelingen og ved JUS fikk en sniktitt inn i de nye lokalene til Juridisk fakultet og juridisk bibliotek i nybygde Domus Juridica. Og her blir det fint! Se bildekarusell.

Publisert 20. mai 2019 10:00

Mot slutten av oktober vil første pulje flytte til Domus Juridica. Vi anbefaler at du tidlig får oversikt over hva du skal ta med deg til din nye arbeidsplass.

Publisert 27. feb. 2019 15:49

Det er ikke lenge til Domus Juridica vil stå ferdig oppført, og den 1. oktober 2019 får vi nøkkelen til bygget. Men arbeidet med å forberede flytting begynner allerede i vår.

Heine Totland og band
Publisert 4. feb. 2019 10:09

På noe over to år har byggeprosessen gått fra riving til at Domus Juridica nå er under tak. Milepælen ble feiret med kranselag i midten av januar.