Fakultetsnytt mandag 12. februar 2018

Som oppfølging av Formidlingsutvalgets arbeid tilbyr fakultetet kurs i kronikkskriving.

De som ikke er lei av vintersport etter OL, kan melde seg på skidagen.

Allmøte om digital eksamen

Denne uken arrangeres Oslo Life Science 2018

Ledige plasser på Aftenpostens kronikkurs

Kurset gir deg en innføring i hvordan skrive gode kronikktekster for publisering i aviser og på nett, med et særskilt skråblikk til Aftenposten Viten-konteksten. Kurset er for vitenskapelig ansatte (inkludert PhD-kandidater) som har sin hovedtilknytning til Det juridiske fakultet, UiO.

Kursholder: Aftenposten Viten-ansvarlig Jeanette Sjøberg.

Tid og sted:  21. mars kl  09:00 - 14:00, Domus Bibliotheca, Kursrom K39

Mer om kurset og påmelding finner du her

Bli med på UiOs skidag 8. mars

Hvert år inviteres alle UiOs ansatte til ski- og vinteraktivitetsdag. Dette er et sportslig og sosialt arrangement. Alle inviteres også til å runde av dagen med middag og premieutdeling på Soria Moria.

Du kan gå en skitur fra Stryken eller gå skinnelangs med Erlend Garåsen. Frist for påmelding er 1. mars.

Lag slagord for UiOs lag på Holmenkollstafetten

Årets Homenkollstafett avholdes 5. mai, og det er stor interesse for arrangementet. UiO skal synes i løypa og bybildet, til det trenger vi en løpeskjorte som vekker oppmerksomhet. Hva skal stå på ryggen på T-skjorten? Har du et lystig, klokt, eller velklingende forslag, kom med det!

Vinneren får heder og ære og et universal gavekort på kr 500. Juryen består av tre personer med kompetanse innen grafisk design og kommunikasjon. Vinneren vil bli kontaktet etter at konkurransen er avsluttet.

Send ditt forslag via nettskjema innen 27. februar.

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Stillingsutlysninger

Teknisk feil gjør at automatisk visning av ledige stillinger ikke fungerer - se utlysninger på http://www.jus.uio.no/om/jobb/index.html

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 13. feb. 2018 09:59 - Sist endret 20. nov. 2019 07:27