Fakultetsnytt mandag 16. april 2018

Representanter for UH-sektoren besøker Kina i disse dager, et konkret resultat er en samarbeidsavtale mellom Det juridisk fakultet i Oslo og Fudan University Law School.

Bilde av eksamensplass i Silurveien

Undertegning av avtalen. Dekan ved Fudan University Law School, prof. Wang Zhiqiang og leder for Internasjonal avdeling ved SMR, Hilde Salvesen, som i denne anledning representerer Juridisk fakultet ved UiO.


Se opp for tyver!

Det har den siste tide vært flere tyverier fra kontorer i DB, DA og DN. Derfor er det viktig at alle låser kontorene sine når en går til lunsj, møter o.l., og at en ikke slipper inn fremmede uten å avklare hvem de er og hvor de skal.


Feil trykket dr-avhandlig erstattes   

Dessverre har en ikke ubetydelig andel av disputastrykket av Olav Haugen Moens doktoravhandling blitt feil trykket (mange sider oppned, feil siderekkefølge, m.v.). Dette gjelder så vidt vi vet se ca 50% av opplaget.

Alle som er rammet kan selvsagt få et riktig erstatningseksemplar  så snart disse er produsert. Send en epost til kontorsjef Øyvind Henden dersom du har fått et feiltrykk og ønsker å bytte inn dette.


Forskerseminar - påmelding 4. mai 

Fakultetet er med i den interdisiplinære forskerskolen ATTR (Authoritative Texts and Their Reception http://www.tf.uio.no/forskning/phd/forskerskoler/attr/index.html). Forskerskolen holder jevnlig ph.d.- kurs, forskningsseminarer etc, og utlyser reisemidler.

Det satt opp et nytt forskerseminar som interesserte ph.d.- kandiater og/eller andre interesserte inviteres til å delta i.

Les mer om seminaret og påmeldingen her.


Karriereutvikling - Nasjonal forskerutdanningskonferanse 2018

UiO er vert for årets Nasjonale forskerutdanningskonferanse hvor temaet er karriereutvikling. Målet med konferansen er å heve kvaliteten på forskerutdanningen i Norge, bl.a. ved å styrke samarbeidet, gi nye perspektiver og diskutere felles utfordringer. Målgruppa er alle som arbeider med forskerutdanningsrelaterte problemstillinger ved universiteter og høgskoler, både administrativt og faglig.

Påmeldingsfrist er 11. mai


Førstehjelpskurs i juni

Det er satt opp to førstehjelpskurs i juni - 8. og 14.

Les mer om kursene og påmelding


Du kan tilpasse din "for-ansatte"-nettside. Spør din nettredaktør om du ikke får det til.

Fikk du med deg denne nyhetssaken?

På "For-ansatte"-siden din kan du abonnere på nyheter fra kilder du velger selv i tillegg til de som leveres automatisk


Erling Sandmo trer ut av universitetsstyret

Over sommeren skjer det omrokkeringer blant de fast vitenskapelige ansatte i UiOs styre. Les om saken i Uniforum her


Disputaser


Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Stillingsutlysninger

Teknisk feil gjør at automatisk visning av ledige stillinger ikke fungerer - se utlysninger på http://www.jus.uio.no/om/jobb/index.html

Dekanvedtak på nett

 

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 16. apr. 2018 23:59 - Sist endret 17. apr. 2018 09:09