Fakultetsnytt mandag 14. mai 2018

Fakultetet ønsker alle sine ansatte en fin 17. mai!  

Garden på 17. mai

Invitasjon til 17. mai

Det juridiske fakultet inviterer sine ansatte til mottagelse i Domus Academica på Nasjonaldagen. Fakultetets tilsatte med familie ønskes velkommen til å feire dagen i Kollegieværelset med god utsikt til barnetoget på Karl Johans gate. Det blir enkel servering.

Ta med ansattkortet - det må forevises ved inngangen.

Tid og sted: 17. mai 2018 10:30 - 13:00, Kollegieværelset, 1. etg. Domus Academica (Urbygningen)

Se invitasjonen


Vurderer du å søke prosjektmidler fra European Research Council (ERC)?

Forskningsrådet og Universitetet i Oslo hjelper deg med å utforme en konkurransedyktig søknad til ERC og inviterer til workshop. Kursene ledes av Mette Skraastad fra Yellow Research, som har omfattende erfaring med å lede ERC-workshops og med å se gjennom søknader til ERC Starting, Consolidator og Advanced Grant.

Workshop for søknader ERC Starting Grant arrangeres 22. mai

Workshop for søknader til ERC Advanced Grant arrangeres 23. mai

Påmeldingsfrist 18. mai


Livsvitskap: Informasjons- og innspelsmøte om finansiering av nye konvergensmiljø

Vil du vere med på søknadsprosessen i 2018/2019 for finansiering av nye tverrfaglege forskingsgrupper innan livsvitskap? Då bør du melde deg på eitt av møta UiO:Livsvitenskap held i slutten av mai.

Les mer om dette her


Hva er din mening om Canvas og Canvas-piloten?

Nå har du brukt Canvas en stund, og har nok gjort deg opp en mening både om funksjoner i plattformen og oppfølgingen du har fått. For at vi skal kunne ta lærdom av piloten og videreføre gode elementer og justere på det som ikke har fungert så bra, ber vi nå at alle i piloten om å gi oss en evaluering. Skjemaet ligger på https://nettskjema.no/a/pilot-evaluering , og tar 10 til 15 minutter å fylle ut.

Evalueringen er anonym, men vi ønsker å kunne ta en grundigere prat med noen av dere for å få utdypning på enkelte spørsmål. Om du vil åpne for at vi kan kontakte deg, oppgir du navn og e-post på slutten av skjemaet.

Frist for levering er 15. mai, men lever gjerne før.

Vi ønsker også evaluering fra studentene om hva de synes om Canvas og hvordan de har opplevd å ta plattformen i bruk. Vi har et eget skjema til dem, og håper at du kan sende ut en kunngjøring i emnet med ønske om at studentene fyller ut evalueringen. Skjemaet for studenter ligger på https://nettskjema.no/a/canvaseval-studenter.


Disputaser


Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Rektors blogg

Mer ...

Stillingsutlysninger

Teknisk feil gjør at automatisk visning av ledige stillinger ikke fungerer - se utlysninger på http://www.jus.uio.no/om/jobb/index.html

Dekanvedtak på nett

 

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 14. mai 2018 18:45 - Sist endret 19. des. 2018 07:54