Fakultetsnytt mandag 25. juni 2018

Før ferien: Husk fraværsmelding, passordbytte om det løper ut i løpet av juli og sjekke sikresiden.no for gode råd.

Fakultetsnytt kommer også ut 2. juli, og tar så sommerferie til 6. august.

Fakultetsnytt ønsker alle sine lesere en god sommer!

Gentian Zyberi ny instituttleder ved Norsk senter for menneskerettigheter

Gentian Zyberi er valgt som leder for senteret, og etterfølger Ragnhild Hennum 1. juli.

IKRS får topp-rangering i internasjonal evaluering

Norges Forskningsråd har lansert rapporten fra en internasjonal evaluering av samfunnsvitenskapene i Norge, og Institutt for kriminologi og rettssosiologi (IKRS) fikk toppkarakter.

Det var bare to institusjoner som fikk toppkarakterer for sin forskning innenfor området sosiologi, - den ene ble gitt til IKRS.

- Jeg er kjempestolt over laget mitt som gjør en fantastisk god – ja, utmerket – jobb, forteller instituttleder, May-Len Skilbrei

Klokkene ringer 27. juni

Eiendomsavdelingen (EA) vil utføre klokkeprøve og test av brannvarslingsanlegget i sentrumsbygningene denne uken. De starter brannklokkene i bygget ca 07.15 og testen vil ta ca 10 - 15 min. Det er ikke nødvendig å gå ut, men EA anbefaler det for det er ubehagelig å høre på brannklokkene.

Klokketest - i alle 3 sentrumsbygningene:

• Tirsdag 26.06.18 - DM
  • Onsdag 27.06.18 - DB
  • Torsdag 28.06.18 - DA

Driftspersonalet går selv rundt i bygget og kontrollerer at alle klokker fungerer. Det er derfor ikke nødvendig med en tilbakemelding fra de ansatte.

Dette mente studentene om Lovdata Pro på eksamen

Jusstudenter gjennomførte nylig den første eksamen hvor Lovdata Pro kunne brukes som digitalt hjelpemiddel. Det var en svært positiv opplevelse, ifølge en spørreundersøkelse blant eksamenskandidatene.

Stengte dører 16. og 17. juli

Domus Bibliotheca og Domus Media vil være stengt mandag 16. juli og Domus Academica er stengt tirsdag 17. juli.

Eiendomsavdelingen skal utføre service og vedlikehold på alle sikringene i disse byggene, samt Professorboligen og Gymnastikkbygget. For å utføre dette arbeidet må strømmen stenges store deler av dagen og bygningen arbeidet foregår i vil være stengt for brukerne.

Les mer om hvilke konsekvenser dette får for din arbeidssituasjon.

Gode råd å ha med i feriekofferten

Før du reiser kan vi anbefale deg å lese noen reiseråd fra Sikresiden.no. Det kan også være nyttig å tenke gjennom hva du skal gjøre dersom det oppstår en krise eller hendelse mens du er på ferie.

Les tips om forebygging og håndtering av krisesituasjoner her

Disputaser

Lunsj med kultur

Error: Failed to load feed: http://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/konserter/lunsj-med-kultur/?vrtx=feed: java.io.IOException: Stream closed

Rektors blogg

Dekanvedtak på nett

Meld inn saker

Fakultetsnytt publiseres mandager. Saker meldes til fakultetsnytt@jus.uio.no senest torsdag kl. 10.00 for publisering følgende mandag.

Ønsker du å få fakultetsnytt tilsendt, eller avslutte tjenesten?

Ansatte får Fakultetsnytt tilsendt automatisk, tidligere ansatte eller andre som ønsker Fakultetsnytt kan bruke lenkene nedenfor til å starte og stanse tjenesten.

Publisert 25. juni 2018 11:34 - Sist endret 19. des. 2018 07:58